Apasati pe imagini pentru vizualizare
Muzeul Depresiunii Baraolt este situat pe strada Kossuth Lajos nr. 158 din localitatea Baraolt si reprezinta o parte a Muzeului National Secuiesc din Sfantu Gheorghe.
Acesta adaposteste obiecte din domeniul istoriei mineritului si breslelor, colectii de istorie locala, dar si vase produse de sticlarii din Tinutul Secuiesc si olarii din Bazinul Baraolt.
Muzeul detine si un scheletul de mastodont cu o vechime estimata la 3.000.000 de ani, descoperit in cariera de lignit de la Racosul de Sus. Cei mai renumiti paleontologi au recunoscut ca scheletul acestuia, prin modul de conservare si numarul aproape complet de oase, este unic in lume. Tot aici se gaseste si o piatra de moara veche de 3.000-4.000 de ani.
Muzeul Depresiunii Baraolt este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Tinutul Secuiesc, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Muzeul Depresiunii Baraolt
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Baraolt
Coordonate GPS: 46.0762863,25.5997601
Statiunea Malnas Bai se afla intre Muntii Baraolt si Bodoc, in apropiere de orasul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna la o altitudine de 565 metri.
Statiunea Malnas a devenit cunoscuta pentru izvoarele
Biserica Reformata Miclosoara se afla pe strada Petofi Sandor nr.45, judetul Covasna si a fost construita in jurul anului 1802.
Biserica se remarca prin tavanul cu casete de lemn pictate.
Statiunea Biborteni se afla la poalele muntilor Harghita, aproape de localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Covasna si este amplasata la altitudinea de 490 metri.
Principalul obiectiv turistic de la B
Castelul Kalnoky din Miclosoara se afla in localitatea Miclosoara, judetul Covasna si a fost construit in anul 1500, initial ca un conac de vanatoare.
Arhitectura constructiei combina stilurile baroc
Biserica Romano-Catolica Baraolt se afla pe strada Lajos Kossuth nr. 146, judetul Covasna si a fost ridicata in anul 1564.
Biserica a fost reconstruita intre anii 1760-1767 si renovata in anul 1906.
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.