Apasati pe imagini pentru vizualizare
Adresa: Calea Mosilor 127(Zona Armeneasca)
Telefon: 0213142714
Numar sali: 1
Capacitate: 474
Sunet: Dolby – Stereo
Situata pe o artera cu parfum istoric a Capitalei - celebra Cale a Mosilor - sala Europa traieste o a doua tinerete prin includerea in sistemul EURIMAGES. Aceasta integrare a fost benefica, ea permitand renovarea salii care, acum, ofera publicului un numar mai mare de locuri. Cu un hol placat in marmura, conditii tehnice de vizionare de exceptie, sunet dolby-stereo, sistem de incalzire modernizat si aer conditionat, sala Europa are toate datele unui cinematograf modern, elegant si primitor.
Aici sunt lansate productiile europene de ultima ora si sunt readuse in atentie creatiile unor mari cineasti europeni de azi si de ieri. Bineinteles ca Europa ramane o gazda primitoare si pentru filmele altor cinematografii, indiferent carui continent ii apartin. De aceea se poate spune ca sala Europa ocupa un loc distinct intre lacasurile de cultura ale Capitalei, loc ce si-l mentine prin calitatea prestatiei si prin originalitatea repertoriului.
Cinema Europa Bucuresti este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Cinema Europa Bucuresti
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Bucuresti
Coordonate GPS: 44.438281,26.114309
Biserica Amzei din Bucuresti a fost ridicata in perioada dintre anii 1807-1810. Ea a fost distrusa in urma unui incendiu din anul 1846 si refacuta in anul 1875 cand i-au fost adaugate doua turle.Este
Manastirea Antim reprezinta unul dintre cele mai frumoase monumente de arhitectura din Bucuresti, apartinand prin decoratie si conceptie stilului brancovenesc.
Ea a fost construita intre 1713-1715,
Biserica Sfantul Anton – Curtea Veche din Bucuresti reprezinta un monument istoric zidit de Voievodul Mircea Ciobanul (1545-1553 si 1558-1559) probabil in a doua domnie, ca Biserica Domneasca.
Edifi
Parcul Ioanid, denumit si Parcul Ion Voicu, a fost amenajat pe fostul afluent al Dambovitei, Bucurestioara, in anul 1870. Domeniul pe care exista azi parcul apartinea librarului Ioanid, care a plantat
Opera a sculptorului Oscar Han, statuia din bronz se afla in scuarul din curtea bisericii Sf. Gheoghe-Nou din Bucuresti, unde este inmormantat domnitorul.
Statuia il reprezinta pe domnitorul Tarii Ro
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.