Cu o suprafata utila de 200 de metri patrati si o capacitate de 120 de locuri, Baracca e imbinarea perfecta intre restaurant, cafenea si zona "to go", designul contopind cele trei functii. Proiectul noului localul Baracca, deschis pe strada Napoca, este conceput dupa ideea doi in unu: cafenea si restaurant deopotriva. In cafenea se servesc si specialitati de bucatarie usoara, precum salate si sandwich-uri, iar in restaurant se servesc meniuri complexe. Tortul Bavaroise, specialitatea casei la capitolul deserturi, este o tarta preparata din crema de ciocolata, mere, nuci caramelizate, intr-un blat de ciocolata, pe care sunt presarate foite de aur alimentare. Tarta se serveste impreuna cu un glob de inghetata din praline si crema englezeasca, la pretul de 8 lei. O alta specialitate este muschiul de vita cu risotto de trufe. Muschiul e gatit lânga pireu de usturoi si sos gorgonzola, cu trufe si orez. Pretul este de 75 de lei Dintre paste se remarca tagliatelle cu somon si fructe de mare. Meniul contine tagliatelle, somon afumat, fructe de mare, sos rose si “atingere” de trufe, la pretul de 31 de lei. Preturile de la Baracca sunt peste media celor din zona centrala. De exemplu: un mic dejun poate fi servit la pretul de 9 sau 14 lei, un espresso costa 4,5 lei, iar o specialitate pe baza de cafea "corretto" poate fi servita la 9 lei. Sucurile sunt la gramaj de 330 ml la pretul de 6 lei, iar o limonada se poate gusta cu 8 lei. Cel mai ieftin vin e la 29 de lei iar cel mai scump la 300. Aviz amatorilor de bere - nu vor gasi asa ceva la Baracca. Coniac variaza, in functie de marca, intre 9 si 20 de lei, iar whisky-ul intre 9 si 24 de lei. Maria Dunca sustine ca preturile sunt "raportate la calitate". Adresa: str. Napoca, nr. 8A Website: www.Baracca.ro