Facilitati Cabana Turistica Frasin
Bar
Copiator/Fax
Gratar
Internet
Jocuri de societate
Loc de campare
Masa la cerere
Organizare evenimente
Parcare
Plata cu cardul
Sala de Conferinte
Spalatorie
Terasa
Trasee / Excursii
Limbi straine vorbite
Daca va e fomica si vreti papa bun, cand faceti rezervarea, ne si spuneti daca luati masa la noi fiindca nu gatim in sistem restaurant ci numai pentru turistii cazati la noi. Bucataria se bazeaza exclusiv pe produse din zona (mai putin gaini, nu stiu de ce pe aici nu se gasesc gaini de curte) si este preponderent taraneasca, asa ca biftec tartar, sau cum s-o scrie, sos romualdo si alte deastea e mai greu, in schimb o ciorbita de afumatura cu tarhon facuta la foc iute afara la ceaun (asta e o ciorba premiata) sau ciorba de vacuta cu os fiarta intr-o droaie de legume, pastrama cu bulz de mamaliga topit in branza nesmantanita, ou unt si sunca; varza saseasca cu afumatura, sloi afumat langa o mamaliguta rebela, musaca pe pat de ardei copti mai buna decat la greci, sunculita ardeleneasca si muschiuleti afumati la fum rece, asta ca sa vada porcul ca n-a murit degeaba, salate de vinete cu ardei copti,orez cu lapte, ghebe cu ceapa si usturoi, legume trase la foc iute, omlete, pui la tava, colibil sau triferment la alegere, etc se rezolva dar ar fi bine sa ne spuneti cu cel putin doua zile inainte de sosire daca luati masa la noi fiindca gatim exclusiv pentru turistii cazati la noi.
Alte informatii
Inapoi la
Cazare Dragoslavele