Apasati pe imagini pentru vizualizare
Strandul Municipal Oradea este situat pe malul stang al Crisului Repede, intre Hotelul Continental si Baza de agrement Dinamo, pe o suprafata de cca. 4 ha.
Are o baza de agrement compusa din 5 bazine: 3 bazine mari care sunt alimentate cu apa rece in amestec cu apa calda geotermala avand o temperatura maxima de 37˚C, 1 bazin de inot cu o temperatură maxima de 28˚C, 1 bazin pentru copii alimentat cu apa rece in amestec cu apa calda geotermala cu o temperatura de maxim 37˚C, iar in apropierea acestuia se afla amenajat un parc de joaca. Schimbul apei in bazinele mari se face la 2-3 zile cu primenire continua, iar in bazinul pentru copii schimbul apei se face zilnic.
In incinta strandului sunt 27 de dusuri cu apa calda (max. 28˚C), 9 dusuri cu apa rece, 26 de cabine de schimb, 2 grupuri sanitare si 6 unitati comerciale de alimentatie publica.
Adresa: Strada Codrilor, pe malul stang al Crisului Repede, intre Hotelul Continental si Baza de agrement Dinamo
Contact: Telefon: 0788-570947
Strandul Municipal Oradea este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Crisana, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Strandul Municipal Oradea
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Oradea
Coordonate GPS: 47.053129,21.952001
Biserica Ordinul Capucinilor este cunoscuta si sub denumirea de biserica manastirii Capucinilor "Vizita Sfantei Fecioare". Este un edificiu romano-catolic construit in stil ecleziastic, clasicist, dup
Biserica romano catolica din Olosig are la baza vechea biserica a calugarilor franciscani din 1731-1744. Ea a fost transformata in anul 1876 de Knapp Ferenc, care i-a adaugat turnul principal. Intre a
Calcarele tortoniene de la Tasad reprezinta o rezervatie naturala de tip paleontologic, situata in judetul Bihor, pe teritoriul administrativ al comunei comunei Dragesti, satul Tasad, in Muntii Padure
Situate in partea de est a judetului Bihor, in Muntii Apuseni, Cetatile Ponorului reprezinta fara indoiala cel mai grandios fenomen carstic al Romaniei, cunoscut si apreciat in intreaga lume.
Cetat
Faneata Valea Rosie este o rezervatie naturala de tip botanic situata in judetul Bihor, pe teritoriul administrativ al comunei Paleu, in partea estica a satului Saldabagiu de Munte.
Aria protejata ar
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.