Apasati pe imagini pentru vizualizare
Deschis publicului din anul 1966 si reorganizat in 1981, Muzeul de Vanatoare din Sibiu poarta numele uneia dintre personalitatile de prestigiu ale orasului Sibiu, de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea, si anume colonelul August von Spiess, vanator al Casei Regale a Romaniei, in timpul regelui Ferdinand I.
Muzeul a fost primul de acest tip din tara, functionand in casa familiei Von Spiess, care a fost donata in acest scop de catre fiicele colonelului. Colectia adaposteste un numar de aproximativ 1600 de piese, unele cu o vechime de peste 100 de ani.
Colonelul Von Spiess a fost un vanator renumit ce a participat la un lung safari in Africa, de unde provin unele piese valoroase din colectia muzeului, precum arme, capcane si curse pentru vanat, fotografii, animale naturalizate, vanat cu par/pene etc.
Daca sunteti pasionat de vanatoare, Muzeul "August von Spiess" este locul perfect pentru o incursiune in lumea povestilor vanatoresti.
Muzeul de vanatoare August von Spiess este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Sibiu si imprejurimi, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Muzeul de vanatoare August von Spiess
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Sibiu
Coordonate GPS: 45.7861137,24.1464138
Sibiul, leagan al civilizatiei sasesti pe meleagurile noastre, se invecineaza la vest cu o grupare de sate romanesti care formeaza o unitate etnografica numita Marginimea Sibiului.
Aceste sate stau
Casa Luxemburg, situata in Piata Mica, a fost construita pe prima incinta de fortificatie a satului Villa Hermani, Sibiul de mai tarziu. Actuala imagine baroca dateaza din secolul al XVIII.
Cladirea
Biserica a fost ridicata in anul 1791, pe strada Lunga nr. 25 din Sibiu, fiiind considerata biserica de cartier a "maierenilor".
Terenul pentru constructia lacasului sfant a fost achizitiona
Bazinul este folosit pentru agrement si pentru cursuri de initiere de inot pentru copii cu varsta de peste 5 ani
Adresa: Sibiu, Bulevardul Victoriei 31-33, Sibiu
Tarife:
Abonament 10 intrari: 80 RO
A luat fiinta in anul 2007, in cadrul Centrului de Cultura si Dialog “Friedrich Teutsch”, cu sediul pe strada Mitropoliei nr.30 din Sibiu.
Cladirea se extinde pe o suprafata de 400 mp.
Muzeul d
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.