Apasati pe imagini pentru vizualizare
Portul Tomis Constanta a fost construit in anul 1957 in fostul Golf al Definilor. Portul Tomis se integreaza armonios in arhitectura urbanistica a orasului Constanta, reprezentand o prelungire a falezei Cazinoului si realizeaza o trecere echilibrata la plaja orasului.
Accesul din oras in port este deosebit de facil, putand fi realizat atat cu mijloace auto, cat si pietonal. In apropiata vecinatate se afla o serie de obiective turistice care sporesc gradul de atractivitate : Piata Ovidiu cu statuia poetului Ovidiu, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Edificiul Roman cu Mozaic cu vestigiile antice ale vechiului Tomis, Acvariul, Farul Genovez, Cazinoul.
Incepand cu anul 2007 s-au facut o serie de investitii menite sa mareasca traficul anual, iar din anul 2011 au fost amenajate restaurante si cafenele pe malul portului turistic.
Portul Turistic Tomis este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Litoral, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Portul Turistic Tomis
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Constanta
Coordonate GPS: 44.1740524,28.6572533
Adresa: Bd. Alexandru Lapusneanu nr. 185 A, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura
Telefon: 0241 555 000
Patinoarul Arenele Tomis Constanta este un patinoar pus la dispozitie constantenilor si nu numai, pentru sport si distractie.
Preturi :
Acces patinoar:
Luni- Joi: 15 lei
Vineri-Duminica: 20 lei
Sarb
Cunoscuta si sub numele de "Moscheea Carol", Marea Moschee din Constanta este un lacas de cult musulman construit intre anii 1910 – 1912.
Este un adevarat monument de arhitectura, construit
Statuia „Tinerete” reprezinta un monument istoric aflat in municipiul Constanta, ce figureaza pe Noua lista a monumentelor istorice.
Statuia „Tinerete” este situata pe Bulevardul Tomis, in pa
In ianuarie 1951 a fost fondat Teatrul de Stat Constanta purtand in timp numele de Teatrul de Drama si Comedie, Teatrul Dramatic, fructificand o traditie sustinuta de amatori sau semiprofesionisti, ti
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.