Apasati pe imagini pentru vizualizare
Centrul de tratament balnear Parc Magura din Targu Ocna este o investitie recenta a autoritatilor locale si este situata in Parcul Balnear Magura, in imediata apropiere a izvoarelor minerale.
Centrul are o suprafata 1.019 mp si cuprinde o baza de tratament, un corp social si un corp tehnic.
Baza de tratament cuprinde spatii de testare medicala, spatiile de fizioterapie, intretinere si recuperare precum si spatiile tehnice aferente. Acest corp de cladire este construit din doua aripi dispuse simetric in fiecare dintre ele urmand a functiona cabinete pentru tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai galvanice, impachetari cu parafina, dietoterapie, masaj recuperatoriu, dus subacvatic, tratamente cu aerosoli, cabinet de infrumusetare, drenaj limfatic etc.
Serviciile oferite de dotarile bazei de tratament sunt completate cu functiunile complementare, respectiv doua piscine in aer liber, amplasate in incinta interioara a bazei de tratament, una pentru adulti si cealalta pentru copii.
Adresa: Str. Parc Magura nr. 1
Parc Magura Targu Ocna este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Moldova, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Parc Magura Targu Ocna
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Targu Ocna
Coordonate GPS: 46.562165,26.904116
Manastirea Magura Ocnei se afla in orasul Targu Ocna, din judetul Bacau, fiind o manastire de maici ce poarta hramul "Inaltarea Domnului". Lacasul de cult a avut o istorie tumultoasa, putin cunoscuta
Monumentul-Muzeu Magura Ocnei este unul dintre cele mai impresionante monumente ridicate in memoria ostasilor cazuti in Primul Razboi Mondial.
Este situat la altitudinea de 520 m pe dealul Magura, la
Rezervatia naturala Magura -Targu Ocna se afla pe malul drept al raului Trotus si malul stang al Slanicului, judetul Bacau si este o rezervatie mixta, de protectie floristica, faunistica si peisagisti
Cetatea dacica Utidava este situata pe dreapta raului Trotus, la 500 m sud-est de orasul Targu Ocna. Se identifica cu asezarea mentionata de Ptolemeu in celebra sa lucrare, "Geographia".
A fost denum
In anul 1664, marele logofat Nicolae Buhus a ridicat pe malul stang al Trotusului o frumoasa biserica de plan triconic, cu turla pe naos si cu turnul-clopotnita pe pridvorul vestic.
Biserica este un
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.