Apasati pe imagini pentru vizualizare
Salina Susesi reprezinta cea mai moderna salina din tara, fiind realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz. Concernul a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania (Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc). Aceasta este construita identic cu salinele enumerate mai sus.
Salina are o capacitate de 20 persoane si e formata din 4 incaperi, spatiul pentru adulti fiind separat de cel pentru copii.
Ca metode de tratament si relexare amintim: salinoterapia (haloterapia) ce se imbina cu audioterapia (terapia prin sunet) si cu cromoterapia. Peretii si podeaua salinei sunt realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute, fiind indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni.
Salinoterapia reprezinta un procedeu terapeutic foarte simplu dar si foarte eficient in tratarea unor afectiuni, in special respiratorii, prin inhalarea de aerosoli salini. Acesti aerosoli pot de asemenea fii absorbiti prin piele, ajutand la tratarea unor afectiuni ale epidermei.
Salina Susesi este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Banat, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Salina Susesi
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Timisoara
Coordonate GPS: 45.747342,21.21799
Gradina botanica din Timisoara, denumita si “Parcul Botanic” este un frumos parc dendrologic, care contine o mare varietate de specii arboricole.Indeplineste functii multiple: stiintifica, didacti
Teatrul de Papusi a fost infiintat in 1949, ca o sectie a Teatrului de Stat din Timisoara, purtand numele celebrului personaj popular Piparus Patru. In 17 aprilie 2000 - teatrul primeste titulatura de
Copacul Breslelor este situat pe strada Proclamatia de la Timisoara, peste drum de magazinul Bega.
Trunchiul de lemn este invelit la exterior cu tabla moale de fier si impodobit cu diverse cuie si
Turnul de apa din Fabric (Timisoara) a fost construit in anul 1912. Scopul sau era asigurarea continua cu apa potabila a orasului aflat in plina expansiune la inceputul secolului XX.
Fiind asezata pe
Palatul episcopal ortodox sarb din Timisoara a fost construit intre anii 1745 – 1748, in Piata Unirii din centrul istoric.
Edificiul a fost ridicat pe timpul episcopului sarb de Timisoara, Gheorgh
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.